5/21/2015

Vintage


Ahojte :-)

Do dnešného upršaného dňa chcem vniesť trošku pohody a rozhodla som sa, že dnes napíšem o tom, ako som sa dostala k blogovaniu. Aj keď, som to už viacerým písala/hovorila, kedže ste sa ma na to pýtali, tak teraz takto verejne.

Začalo to asi pred rokom, keď som začala pokukovať po rôznych slovenských/zahraničných blogerkách/blogeroch. Veľmi ma zaujalo, že veľa značiek spolupracuje s blogermi aj na Slovensku, čo ma spočiatku veľmi prekvapilo. Bavilo ma čítať o ľuďoch, o ich myšlienkach a životoch, inšpirovať sa nimi a podliehať módnym trendom. Cítila som, že daných blogerov to baví, napĺňa a to ma na tom všetkom fascinovalo. Keďže som stále tak nejako prirodzene k móde inklinovala začala som sa pohrávať s myšlienkou založiť si módny blog aj ja. Spočiatku sa to zdalo ako úplne šialený nápad a pravdu povediac som to tak brala aj ja, no časom sa z vety vzniknutej zo srandy začala črtať celkom reálna vec. Niekedy od jesene som si začala predstavovať prvé plány, ako by mal môj blog asi vyzerať a o čom budem písať, ale keďže sa blížila zima a povedzme si pravdu, v zime je veľmi málo vecí, ktorými sa dá prekvapiť/inšpirovať/ohúriť, tak som to nechala až na nový rok. Nový rok postupne plynul a plynul a ja stále nič. Ďakujem Bohu, za moje super kamky, ktoré ma stále podporovali a "dokopali" ma až k splneniu si sna. Podpora je v takýchto situáciách naozaj veľmi dôležitá (znie to už trošku ako úplné klišé, ale je to naozaj pravda!). Bez mojich báb by to určite nešlo a samozrejme, bez Boha! Takže určite sú aj oni také moje každodenné oporné múry, ktoré ma podporujú v tom, čo robím a dodávajú mi stále viac a viac odvahy. S blogovaním by som začala (možno) aj skôr, ale keďže som v čase od januára do marca mala povinnosti v škole, robila som si vodičák a tak celkovo všetko popri tom (veď to poznáte, keď nič, tak nič a keď sa na vás začne niečo valiť, tak to nemá "konca kraja"). Od začiatku marca som snáď nebásnila už o ničom inom, len o blogu a sľúbila som si, že si po skončení nekonečného príbehu starostí, stresov a povinností ten blog už naozaj spravím. A ako som povedala, tak som aj urobila. Stačilo pár "klikov" na blogger.com a sen sa stal skutočnosťou. Začiatky blogu boli dosť stresujúce, keďže, žijem v malom meste a tu sa všetko šíri rýchlosťou svetla a predsa blog nie je ako vytvorenie si účtu na facebooku :-D (i keď povedzme si pravdu, blog je stále bežnejšia a populárnejšia vec, ale vo Svidníku NIE! :-D) Aj napriek mnohým polenám, ktoré sa mi z času na čas zakotúľajú popod nohy som rada, že som toto rozhodnutie spravila a dúfam, že to bol správny krok v mojom živote. Zatiaľ mám aj veľké šťastie na dobrých a prajných ľudí, čo dúfam, že tak ostane.

Outfit je dnes taký "čo dedkova skriňa dala", keďže základné kúsky outfitu sú z obdobia, kedy som ešte nebola na svete. Ale ja mám také rada! Móda sa stále mení (aj to ma na tej tak baví) a stále viac a viac sa posúvajú do popredia kúsky z minulosti. 
Aby nedošlo k nedorozumeniu, pod košeľou mám aj kraťasky. 

Snáď som Vás neznudila týmto mega dlhým článkom. :-D

Zatiaľ sa majte pekne.







Sako, Košeľa: Vintage / Klobúk: H&M / Topánky, Silonky: Poľsko / Kabelka: Anglicko / Hodinky: Charles Delon / Náušnice: Six / Kryt na mobil: Gate

Fotograf: Katka Ždiňaková


Faith. Love. Fashion.
Bianka

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena