12/26/2016

Kabát v centre pozornosti


Ahojte. V prvom rade vám všetkým mojim milým čitateľom prajem krásne a požehnané Vianoce. Nezabúdajme hlavne na toho, ktorý sa včera narodil a kvôli ktorému môžeme sláviť takýto krásny sviatok a hlavne kvôli ktorému tu môžeme byť. Pracujúci si ešte oddýchnite v dnešný voľný deň a užite si druhý vianočný sviatok. 

Deň sa spojil s dňom a dnes vám píšem opäť z domácej pôdu, z milovaného Svidníka. Pochopiteľne, keďže sú sviatky a tie trávi doma asi každý z vás. Ak aj nie, užívajte si ich tam, kde ste! 
V podstate, dnes nemám nejakú extra chuť na premúdrelé vety a náuky o tom, ako zmeniť svet, len vám píšem, tak jednoducho, že sa mám skvelo a to je to podstatné. Užívam si Vianky s rodinou a trošku aj pohltená webovým svetom. 

Outfit je taká jednoduchá forma toho, ako zladiť najelegantnejší kabát, aký doma mám. Čierna hrá s čiernou a modrá sa v mojich očiach veľmi kamaráti s vínovou. K tomu zopár "modelingových" pózičiek, typický #BitchFace a ideš. 
Čoskoro vám určite ukážem aj inú kombináciu toho, ako zladiť kabátik, no pre dnešok je to všetko.






Kabát: Mumax / Rifle: H&M / Klobúk: New Yorker / Topánky: Forever 21 / Kabelka: Terranova / Rolák: Stradivarius / Chlpáčik: Eva

Fotograf: Michal Rímeš


Faith. Love. Fashion.
Bianka

2 komentárov:

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena