12/31/2015

PF 2016 (trblietky)


Po menšej/väčšej odluke som tu opäť (nebojte sa, mňa sa nezbavíte) a hlásim sa s novým lookom. Vymeniť  zopár kúskov a je to ideálny „vohoz“ na silvestrovskú žúrku. Ja ho na podobné účely dnes asi veľmi neprevetrám, ale možno inšpiruje niekoho z vás. Trblietavá sukňa vytvára špeciálnu atmosféru a tak sa mi to na ukončenie roka veľmi hodí. Potlačila som to trochu teniskami, keďže môj outfit mi neslúžil na Silvestrovskú párty. Hlavne by ho na noc trebalo o dosť zatepliť, tak večer nezmrznite.

Dnes je 31.12.! :O .. wau, to zbehlo. Keďže sa končí rok, chcelo by to zopár sentimentálnych rečičiek. Tento rok bol pre mňa v mnohých veciach prelomový. Nastalo ozaj veľa obratov v mojom živote, ale o tom potom. Trošku môjho blogovania, písania, stužkovania, učenia, obliekania, skúšania, vymieňania, kupovania, zlaďovania, vymýšľania, frflania... Každopádne rok sa blíži ku koncu, ja som ho prežila tak, ako som mala/chcela/vedela a mne neostáva nič iné, len vám a sebe popriať ten najlepší štart do nového roka. Veľa (tých klišé vecí) Božieho požehnania, lásky, zdravia, šťastia, úspechov, jedla, splnených prianí, dobrých ľudí okolo seba a veľa inšpirácie do čohokoľvek potrebujete. Chcela by som napísať, že tu budem častejšie a budem sa venovať mojim verným čitateľom , ale moje (niektoré) sľuby som nedodržala a tak už radšej som ticho. :-D Prežite krásneho Silvestra so svojimi najbližšími a s ľuďmi, ktorých máte radi, vykročte do nového roku správnou nohou, dajte si milión predsavzatí, sľubov, záväzkov (ktoré aj tak nesplníte) a užívajte si chvíle. Pamätajte na to, že nepotrebujete 1. január, aby ste vo svojom živote niečo zmenili. Vychutnávajte si daný moment a nepremýšľajte nad tým, čo bude zajtra, pozajtra, alebo o mesiac.


Majte sa fajn miláčikovia a užite si večer. :-* Vidíme sa v 2016!







Sukňa: H&M / Koženka: Poľsko / Sveter, Kabelka: Terranova / Košeľa, Čiapka: New Yorker / Topánky: Converse / Okuliare: Vintage

Fotograf: Dominika Škrabová


Faith. Love. Fashion.
Bianka

2 komentárov:

  1. to co si mala za silonky ze si nezmrzla? :-O si mala dvojo naraz?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nie, mala som iba 1 silonky :-D bola som vonku len krátko, čiže sa to dalo v pohode vydržať a v deň fotenia nebola až taká zima ako napr. dnes. Navyše sukne a šaty nosím v zime bežne, čiže som už tak trochu zvyknutá.

    OdpovedaťOdstrániť

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena