7/30/2015

all black everything


Veľmi rýchlo sa prispôsobím počasiu. Zvyčajne mám tendenciu obliekať sa tmavo, keď nie je vonku najkrajšie počasie. Akosi vtedy nemám chuť vyberať zo skrine niečo farebné. Náš štýl, nálady, chúťky a všetko sa pod vplyvom počasia mení a my si to možno ani neuvedomujeme. Momentálne o modrom nebíčku a celodennom slniečku môžem iba snívať (vraj sa už má otepliť) a práve preto som aj dnes zvolila all black outfit. 
Čím som staršia, tým sa mi takéto outfity páčia (takže vyhovárať sa na počasie je asi blbosť :-D). Dobre, mám rada čiernu! Vyžaruje neskutočnú eleganciu. Podčiarkne vašu osobnosť a zakryje nedokonalosti, dodá Vám štipku luxusu a šmrnc. Hodí sa takmer ku všetkému a s dobre zvolenými doplnkami sa z vás stane módna ikona. ;-) Ak nemáte čas špekulovať čo s čím zladiť, aké farby zvoliť, vytiahnite zo skrine čierne kúsky a budete tip-top. 

Pred niekoľkými dňami som mala možno ísť do Košíc a nakúpiť si za zľavnené ceny veľa dobrého oblečenia, napríklad aj tieto čierne šaty z F&F, ktoré majú veľkosť 46 :-D (ani sama nechápem, že mi sadli) a oviazané opaskom vyzerajú skvelo. Na leto sú ako stvorené, ľahké, voľné a vzdušné. Čo sa týka týchto topánok sú z H&M a stáli 7€. Nikdy v živote by som nepovedala, že budem vlastniť tak zavezujúcu a (pre môj elegantný štýl) extravagantnú vec. Keby som ich videla pred pol rokom v obchode za pôvodnú cenu, asi by som nad nimi ohrnula nosom. Ale teraz mi padli do oka a povedala som si, že im dám šancu. Je síce pravda, že o ich kúpe ma donútila premýšľať aj ich cena, ale sú to podľa mňa také tie "must have" topánky každej blogerky. :-) Sú strašne ťažké, ale na počudovanie veľmi pohodlné. Čiže tá kúpa stála určite za to. 
Čo vy a takéto shoesky? Máte k nim vzťah, alebo by ste sa za nimi ani neobzreli?

Ak budete mať možnosť vybrať sa niekedy v tomto období na nákupy, neváhajte! Z každej strany na Vás pozerajú neskutočné zľavy a každá/-ý žena/muž si určite príde na svoje. :-) Nájdete tam veci, o ktorých ste ani nevedeli, že ich potrebujete. :-D















Šaty: F&F / Koženka, Kabelka: Poľsko / Topánky, Klobúk, Prstene: H&M / Hodinky: New Yorker / Náušnice: Avon 

Fotograf: Katka Ždiňaková
Make-up: Anička Timková


Faith. Love. Fashion.
Bianka

6 komentárov:

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena