2/27/2017

Urban House & Natália Jakubcová


Naše hlavné mesto v sebe ukrýva naozaj krásne miesta. Nevravím o hrade, alebo uličkách Starého mesta, skôr myslím tie miestečká, bežno-nebežné.
Poznáte ten pocit, keď niekam vstúpite a viete, že sa tam cítite dobre? Že je to láska na prvý pohľad? A že vaše kroky budú často smerovať tam? Občas mi trvá dlhšie, kým si na nejaké veci/ľudí zvyknem, skamarátim sa s okolím, a vytvorím si priestor, kde sa budem cítiť dobre. No potom sú tu aj také prípady, (o ktorých sú aj prvé vety v príspevku) o ktorých jednoducho viete, že to je láska na prvý pohľad. Keď ma Nat vzala do Urban House, cítila som sa nejako podobne. Trošku ako "neopeřený kuře" z východu som "híkala" nad každou vecou, no cítila som sa tam veľmi príjemne. 

Písala som vám už skôr, že na každom novom mieste sa snažím nájsť niečo nové, pekné a zaujímavé, čo mi dané miesto/mesto bude pripomínať. Trvá to niekedy dlhšie, kým to nájdete, no v konečnom dôsledku to stojí za to. A toto prišlo tak nejako samo, nečakane.
Aj keď Bratislavu mám rada a stále to bolo moje mesto, vtedy som presne pocítila, že sme sa dali konečne do relationship. Úplne obyčajná kaviareň. Ja vlastne ani neviem prečo... Jednoducho láska na prvý pohľad/chuť.

Väčšinou keď tam prídem (teda vlastne asi stále) si dávam "Čaj Latte" a v poslednej dobe som začala holdovať aj koláčom, ktoré sú stále z jemného nadýchaného cesta. Je to mňamka.

Dnes mám pre vás opäť fotky z rúk šikovnej Natálie Jakubcovej, enjoy. 








Faith. Love. Fashion.
Bianka

2 komentárov:

  1. Krásne fotky a máš neskutočne nádherný úsmev, taký úprimný :)
    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena