10/18/2016

Babie leto


Servusky.

Dnes vám opäť raz píšem z upršanej, pochmúrnej a smutnej Bratislavy. A tak nejako sa dnes cítim aj ja. Asi by som nikdy nepovedala, že domov a Svidník mi bude tak chýbať, keďže počas svojho života som sa v spojitosti s mestom ohundrala viac než dosť. Doprava, prístupnosť vlakov, cesty, obchody, ľudia.. všetko tam akosi stagnovalo a nám mladým ostávali často len oči pre plač a jednosmerná cesta kamsi do cudziny, či väčšieho mesta. Žiaľ, je to tak, no ja sa na to pozerám dnes úplne ináč. Neviem, možno to chcelo dospieť, začať žiť sám, na vlastnú päsť, alebo len štipka rozumu a trošku nadhľadu.
Domov je domov a výrok "všade dobre, doma najlepšie" nadobudol aj v mojom živote vážnosť. 

V  Bratislave mi je perfektne. Nespočetné množstvo možností, ľudí, skúseností, zážitkov a možností, ktoré mi mesto ponúka sa snažím využívať najviac, ako viem. Ale, asi žiadne mesto, mi neponúkne to, čo domov a ak by som bola aj na kraji sveta a užila si to tam maximálne, myšlienkami sa budem stále vracať tam, kde som strávila detstvo, mladosť a kde môžem povedať, že som doma.

Pod prvé outfitové fotenie z Bratislavy sa podpísal šikovný fotograf ŠtefanZajíček pár týždňov dozadu, kedy bolo v Bratislave krásne teplo a babie leto nám prinieslo veľa slnka. Ja som si mohla na hlavu (asi) poslednýkrát dať kvetinovú čelenku a dovoliť si obliecť sukňu bez siloniek. Dnes už takto asi ťažko, no snáď mi to odpustíte a fotky vám prinesú závan leta do týchto daždivých, nepekných dní.

Prajem vám len usmievavé dni plné radosti. :-)









Sukňa: H&M / Tričko: H&M / Kvetinová čelenka: Primark / Topánky: iModa.sk / Kabelka: Mumax / Okuliare: Gate / Hodinky: New Yorker / Náušnice: Six / Prsteň: Zlatníctvo

Fotograf: Štefan Zajíček


Faith. Love. Fashion.
Bianka

1 komentárov:

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena