11/30/2015

♡Prom dress♡


7. november 2015 bol pre mňa veľmi špeciálny deň. Fotky vám naznačujú, o čo asi išlo. Tí, ktorí ma sledujete aj na instagrame ste si mohli všimnúť, že som mala STUŽKOVÚ! Vážne? Och, keď sa tak pozerám na tieto fotky, tlačia sa mi slzy do očí. Takmer 4 roky príprav, stresov, hádok a je to už za mnou. Ako každá slečna som aj ja už od rána dupkala po byte a čakala, kedy príde tá hodina, keď sa odveziem do kostola (chodím na cirkevné gymko, čiže sme pred stužkovou mali aj omšu). Pred obedom účes, poobede make-up, deň pred tým nechty. Všetko, ako má byť. Celý večer bol prenádherný. Čo vám poviem, boli to stresy, ale (asi) to stálo za to. :-) Niekedy počas sviatkov by som mala mať už všetky fotky, tak vám potom zopár ukážem a napíšem aj o nejakých zaujímavých detailoch zo stužkovej. 

Čo sa týka mojich šiat. Bola to komédia. :-D Odkedy sa začalo riešiť, že budeme mať stužkovú som si (naivne) myslela, že si šatky dám ušiť. Viete, chcela som si ich nechať doma v skrini a mať pamiatku. Postupom času sa tak nejako začalo kryštalizovať, že šaty si asi ušiť nedám (nejako som neverila krajčírkam, nič proti nim, ale vyhovieť mojej predstave tiež nie je dvakrát super :-D), objednala som si biele šaty z jednej americkej šaty, ktoré mi v sľúbenej dobe dodania neprišli a bolo mi hneď jasné, že ma "obabrali" a že šaty, ani peniaze už viac neuvidím. Tak som si teda kúpila šaty v kráľovský modrej farbe v SK, no po 2 dňoch som zistila, že moja spolužiačka má veľmi podobné. Ďakujem Bohu, že v predajni mali tak milé slečny, ktoré boli ochotné vziať šaty späť a vrátiť mi peniaze. Asi mesiac pred stužkovou mi neostávalo už nič iné, len sa vybrať požičať si šaty a tak sa rozplynul môj sen o odložení si šiat v skrini. Neďaleko Svidníka, v Kapišovej, majú prenádherné Svadobného centra Danka, kde majú luxusné a krásne modely. Vybrala som si veľmi pekný model šiat v bielej farbe a bola som s nimi spokojná, ale 4 dni pred stužkovou som sa dozvedela, že jedna kočka, ktorá mala požičané šaty taktiež z rovnakého salónu a tiež na víkend, kedy som mala stužkovú, si ich vymenila za iné a jej šaty ostali voľné. Tie šatky sa mi tak neskutočne páčili, že som 3 dni pred stužkovou ich išla vyskúšať, akoby zázrakom sadli na moju postavu a teraz ich na fotkách môžete vidieť na mne. :-D
 Čiže som si musela za 3 dni vymyslieť nový účes, nechty, make-up, vybrať si nové doplnky a kúpiť topánky. Keďže šatky sú samé o sebe veľmi výrazné a zdobené, zvolila som štrasové, nenápadné doplnky a červený rúž. Účes a make-up vidíte na fotkách, čiže to komentár nepotrebuje. Obzvlášť musím vypichnúť šikovné ručičky pani vizážistky, ktorá to zvládla, podľa mňa, na výbornú. Keďže téma "maľovatiek" a líčenia ide mimo mňa, sama sa takto namaľovať neviem, veľmi sa mi páči, ak to niekto tak šikovne vie.

O nádherné fotky sa tentokrát postarala najlepšia a najzlatšia Maruška Ihnátová.










Šaty, Kabelka: Svadobné centrum Danka / Sandále: Čínsky obchod / Náušnice, Prsteň: Orsay

Účes: Kaderníctvo YES
Make-up: Salón Donatella
Nechty: Slávka Jaškaničová

Fotograf: Maruška Ihnátová/photography


Faith. Love. Fashion.
Bianka

1 komentárov:

  1. Ahoj, nadherne saty si mala :) Zaujima ma ale co si to mala za silonky ze si si ich mohla dat aj do otvorenej spicky a tak pekne ti vinikla manikura :)

    Majka

    OdpovedaťOdstrániť

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena