4/05/2015

Móda v srdci každého z nás?!


Ahojte :-)

Keď som tak rozmýšľala, o čom budem písať v prvom príspevku, nenapadlo ma nič :-D. Je toho tak veľa, čo by som vám chcela napísať, ale neviem, kde začať. Nakoniec som sa rozhodla, že keďže tento blog je v prvom rade o móde napíšem Vám, aký je môj pohľad na módu. Ako ju vnímam ja a čo ma na nej fascinuje.

Možno by som nikdy neprišla na nejaké tie základy obliekania sa, keby som sa o módu nezaujímala. Určite mi všetci dáte za pravdu, že ak niečo nemilujeme, nemôžeme sa tomu venovať. Predtým (a verte, nie je to veľmi dávno) som mala veľmi zaškatuľkovanú predstavu o móde. Pod slovíčkom móda som si predstavila len akúsi uniformitu, čo je tričko + rifle. Takýto štýl (ak to môžem vôbec štýlom nazvať), som videla všade. Samozrejme, našiel sa niekto, kto vybočoval zo škály slovenského priemeru, no ja som len neveriacky krútila očami. Ale dnes už viem, že v móde sa hranice nekladú a byť iný je vlastne normálne. Móda je pre mňa hra, nejaké vyjadrenie pocitov, nálad. Spôsob, akým sa zaraďujeme, možno ja bez vlastného vedomia.  Mnoho ľudí nás spoznáva práve podľa toho, čo máme na sebe, vznikajú prvé dojmy a predstavy o danom človeku. Ak ste čítali môj uvítací článok, písala som 1-2 vety o tom, že ma v obliekaní (okrem iného), ovplyvňuje mnoho faktorov. Takže ak niekto povie, že móda nehrá žiadnu úlohu v našich životoch, nehovorí pravdu.

Čo sa týka outfitu, na jar je môj obľúbený. Samozrejme, do školy zvolím radšej pohodlné čižmičky, či balerínky a ruksak, no na blog sa mi to páči viac takto. (Niekedy Vám určite ukážem aj druhú variantu.) Kabátik bola láska na prvý pohľad. Tepláková látka takéhoto typu sa hodí takmer ku všetkému a je to univerzálny kúsok v mojom šatníku, keďže určite nebude problém ho nosiť aj v lete. Lodičky a kabelka sú základné kúsky, ktorými nikdy nikto nič nepokazí. Kabelku som dostala na narodeniny a lodičky som si kúpila v zime, kedy som ani netušila, že odtiene sú rovnaké. Dlho som túžila po boyfriend jeansoch. Vyskúšala som ich asi stovky, no nijaké ma nedokázali presvedčiť o kúpe. Až som niekde medzi vianočnými zľavami narazila na tieto. Vyskúšala ich, sedeli mi a pri cene 7,99€ som neváhala.

Požehnaný zvyšok sviatkov † ...a zajtra dievčatám "veľa" vody :-D







 



Kabát, Lodičky: Poľsko / Boyfriend rifle: Terranova / Košeľa, Hodinky: New Yorker / Kabelka: F&F / Náhrdelník: najlacnejsiabizutéria.sk / Okuliare: Vintage / 
Prsteň, Náušnice: Zlatníctvo

Fotograf: Katka Ždiňaková


Faith. Love. Fashion.
Bianka

4 komentárov:

  1. Ahoj, veľmi sa mi páci tento outfit, je super! Ale dosť mi však farebne vadia okuliare. Ako sú krásne, ale nie k tomuto outfitu.
    Prajem veľa šťastia pri blogovaní!
    Ak máš čas pozri aj môj blog :)
    http://bigheadsisland.blogspot.it/
    Ceci,
    xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, ten kabát je opravdu úžasný, doufám že tvůj blog bude i nadále zajímavý a těším se na další články :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kabát je naprosto božský. Veľa šťastia s blogom :)
    http://baribircak.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena